Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om Champs

Champs; med fokus på arbeidsmiljø og vinnerkulturer

Et smil på jobben!

Champs Group ble etablert i 2002, og har siden levert produkter og tjenester til ledende norske virksomheter med fokus på arbeidsmiljø og vinnerkulturer. I en hektisk hverdag er det å kunne gjøre det enkelt for dine ansatte og dine kunder å sørge for at en viktig detalj alltid er skinnende og representativ. Våre maskiner pusser sko og renser såler i alle typer bedriftsmiljøer, både private og offentlige virksomheter, og gir ansatte og kunder en smilende og skinnende arbeidsdag. Det fortjener de, for ved gjennomtenkt og vel tilrettelagt service er grunnlaget lagt for videreutvikling av vinnerkulturen på arbeidsplassen.

Champs Skopussemaskiner

Champs fullservice system for skopussmaskiner har vært en suksess siden oppstarten i 2002. Vi har vedlikehold, service og ettersyn over hele landet. Hver uke pusser våre maskiner flere titusen par sko i Norge. Vi er størst i Norge på skopuss til næringslivet og det offentlige, og representerer i Norge de ledende produktene på markedet. Champs har alt fra standard maskiner levert fra vårt lager til at vi fulldesigner maskiner i kundens valgte farger og logodesign. Flere av våre kunder har valgt integrerte maskiner med skjerm eller pc for ekstra profilering i sin lobby.

Champs Sålerensemaskiner

For å redusere at mennesker og maskiner trekker inn sand, jord og annet fra urene såler har Champs også en rekke produkter som bedrer innemiljøet og forenkler og reduserer behovet for annen rengjøring. Dette er produkter for bl.a. sålerens av støvler og sko i industribygg, verksteder, anleggsområder, garderober og idrettsanlegg som bla. golfbaner. Våre maskiner fjerner selv de minste partikler fra sko benyttet i labmiljøer.

Champs leverer også sålerister til inngangspartier i industri- og kontorbygg. Disse er spesialdesignet til også å rense trallehjul.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn