Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Service

Champs fullservice løsning

Champs fullservice løsning for skopussemaskiner har vært en suksess siden oppstarten i 2002. Vi har vedlikehold, service og ettersyn over hele landet. Hver uke pusser våre maskiner flere titusen par sko i Norge.

Champs fullservice system tilsier at maskinen skal være skinnende blank og skal virke 24x7x 365. Vi utfører løpende etterfylling av skokrem, rens av børster, renhold og service på maskinene til våre kunder etter fastsatte serviceintervaller, som gir deres ansatte og kunder en skinnende god opplevelse. Våre maskiner er veldig driftsstabile, men skulle det være en feil er vi ute med en servicemann samme dag.

Vi er størst i Norge på skopussemaskiner til næringslivet og det offentlige, med eget lager, sentralverksted og landsdekkende service. Vi representerer de ledende maskinproduktene på markedet, både når det gjelder stil og kvalitet.

Champs fullservice sålerens

Champs fullservice løsning for sålerens ble startet opp i 2013. Vi har på samme måte som for skopussemaskiner vedlikehold, service og ettersyn på de utplasserte enhetene.
På matter og rister legges det sterk fokus på riktig installasjon for å få maksimal renseeffekt. Løsningene er installert hos en rekke virksomheter med svært gode rense- og miljøeffekter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn